Cantare

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Ai diverse obiecte de cantarit si nu ai un cantar la indemana? Nu te stradui sa ghicesti cat cantaresc, mai ales daca trebuie sa stii cu exactitate. Ai o lada de castraveti pe care planuiesti sa o vinzi la piata? Nu te poti prezenta fara macar un cantar de mana. Cantarul este folosit in mai multe domenii. Poate cel mai cunoscut si mai previzibil este cel al agriculturii, insa el este utilizat si in lumea industriei si chiar si in constructii! Atunci cand iti alegi cantarul de mana, principalul factor de care trebuie sa tii cont este capacitatea lui de masurare a greutatii, adica cat de mult poate cantari. 

 

Cantare

Modalitatea de functionare este foarte simpla. Obiectul sau obiectele trebuie plasate intr-o punga, lada, sacosa etc. Cantarul dispune de un inel metalic in partea de jos, agatat in mod sigur de aparat. Acest inel va trece prin gura manerului de la sacosa, asadar vei agata sacosa de cantar. Tu vei tine intreaga greutate de partea superioara a cantarului, care este, de asemenea, prevazuta cu un inel metalic. Asa incepe procesul de aflare a greutatii produsului. Cantarul contine in interior un sistem care detecteaza forta cu care este tras in jos inelul din partea inferioara, apoi ti-o arata pe ecran daca este vorba de un cantar de mana electronic. 

In trecut, cantarul era ,,manual”, adica desi functiona pe acelasi principiu, felul cum aflai cantitatea pe care o cantareai era prin citirea valorilor disponibile o scara afisata pe inaltimea cantarului. Dezavantajul cantarului vechi este ca, odata cu trecerea timpului, scara afisata se sterge. Acest lucru se intampla fiindca nu este gravata, ci desenata pe cantar. Asadar, mai ales daca nu lucrezi in fiecare zi cu el si stii valorile dupa pozitia lor pe scara, practic ,,cu ochii inchisi”, nu mai poti afla greutatea obiectului pentru ca numarul corespunzator s-a sters de pe cantar. In schimb, cantarul modern are afisaj electronic si butoane putine si simple, care nu sunt in pericol de stergere de-a lungul vremii. 

In general, cantarul dispune de trei butoane principale. Cel mai important este cel de pornire si oprire, adica on/off. Apoi, este butonul care regleaza unitatea pentru masuratoare, denumit ,,unit” si in final, mai exista diferite butoane pentru reglajul aparatului. Unele dintre cantare au inclusiv functii care iti arata data si ora masurarii sau chiar iti scot chitante. 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!