Plase plante

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Tii la gradina ta si vrei sa o protejezi de daunatori? Este important ca un pom fructified, un gazon, o viat de vie sau orice alta cultura sa fie aparata in cazul in care o pasare ii da tarcoale ori daca ai problemi cu rozatoarele. Fitofarmacia AgriNin respecta ingrijorarile tale! Cea mai utila varianta cand vrei sa aperi o cultura de castraveti, de exemplu, este utilizarea unei plase de protectie. Ea se aseaza pe o structura de sustinere in interiorul culturii, acoperind ca un dom si nu mai permite trecerea daunatorilor mai departe. Din acest motiv iti punem la dispozitie doua tipuri de plase de protectie pentru culturile tale.

 

Plase plante

Plantele tale, indiferent de felul lor, sunt sensibile la inceput, cand sunt inca in perioada de crestere si devoltare. In plus, ele nu au cum sa se apere atunci cand sunt atacate, ci sufera in tacere. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca ele nu sunt atacate si ca daunele se reduc cat mai mult cu putinta, pana la zero, daca permite situatia. Fitofarmacia noastra iti pune la dispozitie doua modele de plasa de protectie, in mai multe marimi, pentru ca tu sa o alegi pe cea potrivita culturii tale.

Plasa apara in special planta de daunatorii care ataca din ser, mai exact pasarile, in toate formele lor. Un tun cu butelie, care produce un zgomot puternic menit sa sperie pasarile poate deveni foarte inconfortant pentru vecini si te poti alege chiar cu o plangere la politie. Mai bine ai apela la o plasa de protectie, este cat se poate de tacuta si nici nu este asa de scumpa ca un tun. Plasa din magazinul nostru vine la un pret avantajos. Este usor de montat, nu necesita intretinere si se camufleaza usor intre celelalte culturi din gradina, fiindca este de culoare verde. In plus, daca sufera daune din cauza pasarilor, iti permiti sa o inlocuiesti tocmai fiindca pretul este unul mic si care nu-ti lasa o gaura in buget. 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!