Seminte fasole

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Semințe de fasole

Cea mai importantă sursă de proteine ​​vegetale este sămânța de fasole. Poate fi comparată cu carnea de pește, dar diferența este originea sa vegetală. În plus, este foarte important ca moleculele proteice care conțin semințe de fasole de diferite soiuri să fie absorbite de organism cu mai mult de 75%, cu un conținut caloric mediu de aproximativ 250 de calorii. În cantități mari, pe lângă proteine, fasolea conține acid ascorbic, compuși minerali și carbohidrați, caroten, vitaminele C, B1, B2, B6, PP și multe alte componente valoroase. Semințele acestei culturi sunt cunoscute ca un produs alimentar, care este prescris pentru boli ale ficatului, rinichilor și altor organe.
Fermierii care sunt familiarizați cu semnificația agrotehnică a fasolei, ar trebui să cumpere și semințe de fasole. Această cultură îmbogățește în mod semnificativ solul cu complexe care conțin azot, deoarece bacteriile fixatoare de azot trăiesc pe tuberculii acestei plante. Fasolea verde în semințe germinează perfect în condițiile climatice ale zonei noastre geografice și aduce profit considerabil acelor grădinari care cumpără semințe fasole pentru afaceri.

Semințe de fasole - Tehnologia de cultivare

Înainte de a cumpăra semințe de fasole, trebuie să te gândești la alegerea celui mai potrivit teren din grădina ta. Când semeni semințe de fasole, trebuie să cunoști caracteristicile biologice care sunt caracteristice acestei culturi. Cel mai important lucru pentru semințele de fasole de tufiș este cantitatea mare de căldură, astfel încât zonele cultivate cu o ușoară pantă sudică sunt cea mai bună plasare. Cu siguranță trebuie să fie încălzite bine și să fie protejate de vânturile puternice cu rafale. Grădinarii practicanți preferă să cultive fasole în paturi și creste. Acest lucru este valabil mai ales în cazul umidității excesive a solului, deoarece solul se încălzește mai bine în acest fel.
În România, una dintre culturile alimentare comune care și-a găsit aplicație în bucătăria națională este fasolea. Soiurile acestui tip de leguminoase sunt diverse și, de asemenea, diferă semnificativ ca valoare nutritivă față de alte culturi de legume. Aproape toate soiurile de fasole nu sunt doar produse utile, ci și plante care conțin principalele componente care asigură funcționarea normală a corpului uman.

Ce este important să reții atunci când cumperi semințe de fasole?

Fasolea verde și fasolea boabe, ca multe alte culturi, cum ar fi fasolea sparanghel, trebuie hrănite. Nevoia de a aplica îngrășământ în primele etape de formare a germenilor este deosebit de mare. De obicei, pentru această cultură se aleg soluri fertile cu o reacție neutră de acoperire a solului. Solurile ușoare sunt recunoscute ca fiind optime pentru cultivarea fasolei, iar solurile nisipoase sunt absolut nepotrivite. Cantitatea recoltată depinde de cultura anterioară, de condițiile de plasare și de alți factori. Semințele de fasole sunt foarte prietenoase cu alte plante din grădină. 
Fasolea are o compatibilitate bună cu castraveții, roșiile, cartofii, țelina, varza, ridichile și spanacul. Solul cel mai potrivit pentru a cultiva semințe de fasole, este ușor acid și neutru cu îngrășământ de gunoi de grajd. Semințele sunt semănate în rânduri. Distanța dintre rânduri este de aproximativ 35 cm, distanța dintre tufișuri pe rând este de aproximativ 12 cm, adâncimea de plantare în sol este de 5 cm. Înainte de plantare, solul infertil trebuie fertilizat cu un pesticid și gunoi de grajd.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!