Seminte rosii

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Semințe de roșii

Roșiile gustoase și sănătoase sunt îndrăgite atât de adulți, cât și de copii. Roșiile aparțin familiei de mănăsele de noapte. Roșiile se consumă proaspete, în salate, se fac diverse conservări. Din roșii se prepară ketchup-uri, sosuri și alte mâncăruri delicioase de sezon. Mulți locuitori de la curte caută semințe de roșii cu o bună reputație, care, atunci când sunt cultivate, oferă o recoltă generoasă și bogată. Magazinul online agrinin.ro prezintă legume cu germinare bună și un grad ridicat de rezistență la dăunători și boli. Semințele destinate serelor germinează bine și dau roade mult timp. Astfel de legume se disting prin rezistență și nu sunt foarte pretențioase.
Roșiile sunt cunoscute încă de pe vremea aztecilor, deoarece America de Sud este considerată patria lor. Chiar și astăzi acolo cresc roșii în sălbăticie. În total, în natură există aproximativ 2 mii de specii de roșii. Ele diferă prin gust, caracteristici externe, metoda de cultivare. Deoarece roșiile sunt apreciate în multe bucătării din lume, ele sunt cultivate atât în ​​grădini private, cât și ca produs industrial.
Mai ales roșiile proaspete delicioase, tocmai smulse din grădină, precum și suc de roșii. Ca să nu mai vorbim de faptul că roșiile sunt folosite pentru a face sosuri, a le conserva și a le adăuga la borș. De asemenea, roșiile conțin multe vitamine și minerale utile de care organismul nostru are nevoie. De aceea, atât fermierii, cât și locuitorii de la curte se străduiesc să cultive semințe de tomate valoroase. Pentru ca recolta să fie ridicată și de înaltă calitate, este necesar să achiziționezi semințe bune de roșii.

Cum să alegi semințele de roșii

Atunci când alegi semințele, trebuie să știi că unor soiuri le place umezeala și soarele, altora le place răcoarea. Condițiile specifice de creștere joacă un rol important pentru tomate. Deoarece există o mare varietate de soiuri de roșii, unele dintre ele sunt potrivite numai pentru sere, în timp ce altele sunt potrivite pentru teren deschis. Dacă cultivi o cultură pentru vânzare, este recomandabil să alegi hibrizi, deoarece aceștia sunt puternici și au o prezentare bună. Reține însă, că nu poți colecta semințe de la hibrizi pentru sezonul următor.

Dimensiunea plantei

Soiurile de roșii sunt împărțite în înalte și scurte. Primele au tulpina scurtă, iar recolta se formează pe primele 2-4 luni. Aceste roșii se coc repede. Nedeterminat (înalt) poate crește până la câțiva metri înălțime. Au un randament mare și fructificare lungă. Semințele de roșii de la producători de top sunt o modalitate excelentă de a obține o recoltă bogată, în care fiecare legumă să mulțumește cu aspectul impecabil, precum și cu un gust și o aromă plăcute.
Pentru a obține o recoltă bună, nu va fi suficient să cumperi semințe de roșii de înaltă calitate. Aceasta este o etapă foarte importantă, dar rezultatul sezonului estival va depinde și de acțiunile tale ulterioare. Semințele sunt semănate direct în pământ într-un loc permanent. Pentru aceasta, trebuie respectați doi factori: solul pregătit corespunzător și temperaturile ridicate ale aerului și ale solului (peste + 15 grade C). Principalul avantaj este că simplifici foarte mult procesul de creștere și îngrijire.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!