Seminte legume

Afiseaza: 1-24 din 128 produse

 Filtre

Semințe de legume

Legumele aparțin grădinilor și culturilor de legume. Multe familii au decis să revină la alimentație cu legume din propria grădină. Legumele proaspete sunt pur și simplu delicioase și crocante. Nu sunt tratate cu pesticide și se servesc proaspete, fără să le transporți pe drum și fără depozitare îndelungată. Numai din acest motiv, merită să ai propriile legume în grădină. Practic, pentru a obține legume ai nevoie de semințe de legume. Legumele sunt baza pentru o dietă sănătoasă, cu produse proaspete. Legumele și fructele pur și simplu au cel mai bun gust, atunci când sunt culese din propria grădină. Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când creezi o grădină de legume. Chiar și alegerea semințelor de legume este importantă. În funcție de mărimea grădinii, poți alege diferite tipuri de semințe de legume. Cu un plan inteligent de cultivare, poți avea legume pentru întreaga familie.
Grădina de legume are cel mai însorit loc din grădină. Salatele, napii, varza, ceapa, ierburile și multe alte plante prosperă aici. Zonele însorite asigură ingrediente sănătoase, legumele cresc rapid și au o aromă excelentă. Unele tipuri de legume precum roșiile și ardeii au absolută nevoie de soare, iar alte tipuri de legume se mulțumesc cu o penumbră ușoară.
Este important să iei în considerare condițiile predominante atunci când alegi semințe de legume. Dacă grădina ta se află într-un climat aspru, nu toate tipurile de legume sunt potrivite pentru cultivare. Însă, poți cultiva aproape orice în podgorii.

Alege semințe legume potrivite

Semințele de legume bune sunt importante pentru o recoltă bogată. Semințele de legume au astăzi o capacitate de germinare foarte bună dacă iei în considerare data de expirare. Cantitățile mai mici sunt suficiente pentru o grădină mică. Cei care cultivă legume, pot alege semințe de  legume din magazinul online agrinin.ro. La selectarea semințelor, agrinin.ro se bazează pe producători cunoscuți care și-au dovedit deja producția de semințe de legume.

Cum să începi să faci o grădină de legume

Cultura mixtă este cea mai bună modalitate de a începe să faci o grădină de legume. Acest lucru îți permite să plantezi mult într-un spațiu mic. Așa că poți folosi spaţiul dintre roșii pentru busuioc și poți însămânța ceapa între morcovi. Nu numai că tipurile de legume au cerințe nutriționale diferite și, astfel, folosesc în mod optim nutrienții disponibili, dar se susțin și reciproc. Ceapa, de exemplu, favorizează creșterea morcovilor. Dar nu trebuie să vii cu un plan elaborat pentru cultivarea legumelor. De obicei este suficient să întocmești la început o schiță de cultivare, pe care să stabilești paturile de legume. Mai târziu, trebuie doar să muți legumele cu un pat mai mult.

Pregătește bine paturile pentru semințe de legume

Cerințele legumelor sunt diferite. Poți pregăti zona pentru grădina de legume încă din toamnă și poți stabili unde însămânțezi fiecare tip de legumă. Unele legume necesită o mulțime de nutrienți. Acolo poți pune gunoi de grajd sau compost în paturi încă din toamnă. Poți afla ce tip de legumă se seamănă și când, din descrierile de pe pachetele cu semințe de legume.


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!