Seminte ardei

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Semințe de ardei

Semințele de ardei gras sunt ușor de găsit în magazinul online agrinin.ro. Prețul lor este foarte accesibil tuturor, dar în ceea ce privește dimensiunea ardeilor, aceste soiuri pot fi recunoscute pe bună dreptate, ca unul dintre lideri. Poți cumpăra semințe de ardei gras plasând o comandă în magazinul online agrinin.ro, care în fiecare minut încearcă să ofere un serviciu confortabil pentru clienții săi. Ardeiul, împreună cu roșiile, ocupă pe bună dreptate un loc semnificativ în multe grădini. Primele feluri preparate din ardei gras verde sau roșu sunt salatele, ardei umpluți și multe altele cu suficientă imaginație. De unde și-a luat numele ardeiul gras nu se știe cu siguranță, dar acasă în America este considerat aproape o buruiană. Ardeii graşi sunt clasificați ca soiuri dulci. Varietatea de ardei gras este mare, deoarece ardeiul poate fi galben, roșu, verde, portocaliu, și fiecare are gustul său. Ardeiul gras galben este bogat în potasiu și fosfor. Este cel mai dulce în comparație cu alte culori. Ardeiul verde este mai puțin dulce și este folosit pentru umplutură. Devine maro după tratamentul termic. Ardeiul roșu este folosit pentru salate, sosuri, sandvișuri.

Semințe de ardei gras - Utilizare

Utilizarea semințelor de ardei gras este posibilă numai în scopul propus, adică plantarea și cultivarea unei legume cu drepturi depline. Dar fructele în sine sunt cu adevărat foarte utile: sunt un depozit de vitamine C și P (rutina), care păstrează elasticitatea vaselor de sânge, sunt folosite pentru prevenirea trombozei, aterosclerozei etc. Este o legumă cu utilizare constantă, scade tensiunea arterială, stimulează apetitul, este util în timpul sarcinii. Nu toată lumea știe că tulpina, pulpa albă interioară, care este de obicei aruncată, are proprietăți utile. Prin urmare, utilizarea semințelor de ardei gras împreună cu pulpa este optimă atunci când sucul este stors din ardeii întregi necurățați. 

Plantarea semințelor de ardei gras

Este obișnuit să plantezi semințe de ardei dulce pentru răsaduri la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie. Semințele sunt pre-înmuiate și apoi semănate în pământ la o distanță de 3-4 cm. Pământul pentru semănat semințe de ardei dulce este universal, poți lua pământul și din grădină. Primii lăstari pot fi observați după 5-7 zile. Ar trebui să aștepți încă 60 de zile până când apar primii muguri. Planta are nevoie de udare moderată și îngrășăminte minerale pentru o creștere mai bună și o recoltă bogată. 
Planta de ardei dulce este foarte termofilă. Dacă îl crești în sere, atunci prima recoltă poate fi recoltată la sfârșitul lunii iunie.
Tehnologia nu este atât de complicată, dar necesită îngrijire. Ardeiul aparține plantelor erbacee din familia nuanțelor - acest lucru permite multor grădinari să obțină un rezultat bun. Mai întâi trebuie să faci brazde și să măsori între rânduri o distanță de aproximativ 5 cm, semințele trebuie să fie la aproximativ 1 cm una de cealaltă. Semințele sunt scufundate la o adâncime de aproximativ 1-1,5 cm, stropite cu un amestec de pământ organic și udat. La 4-6 zile de la semănat, primele semințe ar trebui să încolțească. În același timp, este important să monitorizezi temperatura, care ar trebui să fie de aproximativ 15 grade C, iar cea pe timp de noapte de 12 grade C. După încă două săptămâni, răsadurile trebuie să fie subțiate, îndepărtând lăstarii mai slabi și lăsându-i pe cei mai puternici și mai sănătoși. La 20-24 de zile de la semănat, când pe mugurii de ardei apar câteva frunze mari, răsadurile trebuie să fie subțiate complet, la o distanță de aproximativ 5 cm.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!