Seminte flori

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Semințe de flori

O grădină fără flori? De necrezut. Varietatea florilor în diferite culori și forme face o grădină unică, minunată și magică. Floarea nu trebuie să fie întotdeauna cu un efect WOW, pentru că doar combinația și varietatea de semințe de flori fac din gradină sau balcon un mic paradis în orice perioadă a anului. Ce flori sunt potrivite și pentru ce grădină? Tipurile de flori depind de dorințele tale de design dar și de locația grădinii. Floarea soarelui, bujorii, coulombii și multe alte soiuri vechi de flori sunt o necesitate pentru o adevărată grădină de la curte. Grădinile de flori beneficiază de aranjamente de trandafiri și flori perene. 
Dacă ai doar o grădină mică și cu spațiu puțin, florile ar trebui să fie și ele destul de mici ca statură și dimensiuni. Grădinile mari sunt cel mai bine proiectate cu plante perene generoase și flori înalte care necesită spațiu suficient. Atunci când alegi semințe de flori, ar trebui să ții cont de diferitele perioade de înflorire. Dacă așezi semințele de flori împreună cu inteligență, grădina ta va înflori aproape tot timpul anului. De la primii ghiocei până la trandafirul de zăpadă, care încă înflorește în decembrie, vei avea o varietate incredibilă de flori.

De la flori de primăvară, de vară și toamnă până la flori de iarnă

Grădina ta se va trezi devreme cu florile de primăvară. Ghioceii, crocusul, lalelele, narcisele și zambilele vin în multe culori. Vara, urmează nu numai cu flori clasice precum floarea soarelui și trandafiri, ci și cu gladiole, dalii, garoafe și multe alte tipuri de flori, precum și flori perene. Există, de asemenea, numeroase flori care se simt bine în perioada de toamnă. Cele mai populare flori includ felinarele chinezești, crizantemele și asterii. Când iarna este deja aproape, florile din grădină nu trebuie să se fi estompat de mult. Trandafirii de zăpadă și anthuriums încă adaugă stropi de culoare.

Cum să-ți amenajezi grădina de flori

Atunci când alegi semințe de flori, ar trebui să iei în considerare diverse criterii. Pe lângă diferitele perioade de înflorire, este important și necesarul de spațiu. Planificarea unui pat de flori necesită timp și o atenție sporită. Alege semințe de flori în funcție de locația patului tău de flori. Există semințe de flori pentru locuri însorite, semi-umbrite dar și umbroase. Planifică multă distanță, deoarece plantele perene se dezvoltă și se răspândesc. Alte flori, cum ar fi columbine sau foxglove, își ejectează semințele și se răspândesc pe tot patul de flori.
Dacă însămânțezi flori de primăvară, flori de vară și de toamnă pe tot patul, acestea vor înflori oriunde oricând. În primele zile, poți umple golurile cu bulbi de flori nerezistenți, cum ar fi gladiole sau daliile. Când pregătești patul pentru semințe de flori, solul este afânat bine, iar buruienile și pietrele sunt îndepărtate. Un chenar ți-ar fi util, deoarece poți pune semințele de flori la locul lor. De asemenea, merită să identifici solul, deoarece fiecare floare are propriile cerințe de sol. Mai ales la solurile nisipoase trebuie sa alegi bine seminţele de flori sau să îmbunătățești solul cu compost. Plantele perene mari se deplasează mai în spate în patul de flori, iar florile mici iau lumina razelor în față.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!