Seminte castraveti

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Semințe de castraveți

Pentru plantarea semințelor de castraveți, mai întâi se pregătește pământul. Compoziția sa depinde de varietatea de castraveți și de perioada de coacere. Dacă intenţionezi să plantezi semințe de castraveți și să nu le mai replantezi, atunci poți utiliza semințe de castraveți potrivite, din magazinul online agrinin.ro. Acestea pot fi însămânțate în pământ deschis, într-un loc permanent. Rândurile pre-planificate sunt adâncite cu o sapă până la o adâncime de 5-7 cm. Semințele sunt semănate uniform unele de altele în șanțul mic format. Distanța dintre astfel de rânduri este determinată de tipul de cultură de castraveți. După însămânțarea semințelor germinate, acestea trebuie strânse și udate cu grijă. Dacă intenționezi să lași semințele la suprafață, atunci acestea ar trebui să fie acoperite cu foi de hârtie. Noaptea, le poți acoperi cu o pătură de paie.
Castraveții sunt plantați în mod regulat nu numai de fermieri în scopul comercializării, ci și de locuitorii de la case, pentru a mânca legume proaspete, conserve sau murături. Prin urmare, nu este un secret că randamentul oricărei culturi depinde de mulți factori: îngrijirea plantelor, fertilizarea, udarea, precum și momentul semănării semințelor. Practic, știind când să semeni semințe de castraveți pentru răsaduri sau un pat de grădină, obții răsaduri prietenoase și apoi tufe puternice de castraveți.

Pregătirea semințelor

Înainte de a planta semințe de castraveți într-o seră sau într-un pat de grădină, trebuie să le pregătești cumva. Există mai multe metode de preparare care contribuie la o germinare mai rapidă, întărind imunitatea plantelor. Particularitatea castraveților este că semințele de castraveți au un procent de germinare de cel puțin 90%. Acest lucru este posibil, cu condiția să fi achiziționat semințe de înaltă calitate și să le fi depozitat corect până la momentul însămânțării. Semințele de castraveți pot fi păstrate până la 6–7 ani la o temperatură de 10–12 grade C într-un loc uscat. Dacă nu ești sigur de calitatea semințelor, trebuie să le pregătești corespunzător pentru semănat.
Când cumperi semințe de castraveți din magazinul online agrinin.ro, obții un material care a fost deja supus unei proceduri de dezinfecție și tratament cu stimulente. Acest lucru este de obicei indicat pe ambalaj. Aceste semințe pot fi semănate imediat. În alte cazuri, semințele trebuie pregătite. Mai întâi trebuie să le calibrezi, adică să le selectezi mai bine. Acest proces este necesar mai ales dacă ai cumpărat semințe de pe piață sau le-ai colectat singur. Îndepărtează-le pe cele stricate și mici, lăsându-le la semănat pe cele mai mari. Dar cel mai bine este să le cumperi din magazinul online specializat.
Apoi semințele sunt încălzite (după această procedură, semințele germinează mai repede). Pentru a face acest lucru, poți lăsa semințele în cuptor timp de 2-3 ore la 50-60 de grade C. În plus, astfel de semințe trebuie dezinfectate. Pentru a face acest lucru, poți utiliza o soluție de 1% de permanganat de potasiu sau peroxid de hidrogen. Pune semințele de castraveți în soluție timp de 30 de minute. Apoi semințele trebuie să fie înmuiate într-un stimulent timp de 12 ore. După această etapă, semințele sunt uscate și se trece la însămânțarea pentru răsaduri.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!