Seminte castraveti

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Seminte de castraveti la pret avantajos

Pentru plantarea semintelor de castraveti, mai intai se pregateste pamantul. Compozitia sa depinde de varietatea de castraveti si de perioada de coacere. Daca intentionezi sa plantezi seminte de castraveti si sa nu le mai replantezi, atunci poti utiliza seminte de castraveti potrivite, din magazinul online agrinin.ro. Acestea pot fi insamantate in pamant deschis, intr-un loc permanent. Randurile pre-planificate sunt adancite cu o sapa pana la o adancime de 5-7 cm. Semintele sunt semanate uniform unele de altele in santul mic format. Distanta dintre astfel de randuri este determinata de tipul de cultura de castraveti. Dupa insamantarea semintelor germinate, acestea trebuie stranse si udate cu grija. Daca intentionezi sa lasi semintele la suprafata, atunci acestea ar trebui sa fie acoperite cu foi de hartie. Noaptea, le poti acoperi cu o patura de paie.
Castravetii sunt plantati in mod regulat nu numai de fermieri in scopul comercializarii, ci si de locuitorii de la case, pentru a manca legume proaspete, conserve sau muraturi. Prin urmare, nu este un secret ca randamentul oricarei culturi depinde de multi factori: ingrijirea plantelor, fertilizarea, udarea, precum si momentul semanarii semintelor. Practic, stiind cand sa semeni seminte de castraveti pentru rasaduri sau un pat de gradina, obtii rasaduri prietenoase si apoi tufe puternice de castraveti.
In magazinul nostru online gasesti seminte de castraveti la cel mai avantajos pret. 
Pregatirea semintelor
Inainte de a planta seminte de castraveti intr-o sera sau intr-un pat de gradina, trebuie sa le pregatesti cumva. Exista mai multe metode de preparare care contribuie la o germinare mai rapida, intarind imunitatea plantelor. Particularitatea castravetilor este ca semintele de castraveti au un procent de germinare de cel putin 90%. Acest lucru este posibil, cu conditia sa fi achizitionat seminte de inalta calitate si sa le fi depozitat corect pana la momentul insamantarii. Semintele de castraveti pot fi pastrate pana la 6–7 ani la o temperatura de 10–12 grade C intr-un loc uscat. Daca nu esti sigur de calitatea semintelor, trebuie sa le pregatesti corespunzator pentru semanat.
Cand cumperi seminte de castraveti din magazinul online agrinin.ro, obtii un material care a fost deja supus unei proceduri de dezinfectie si tratament cu stimulente. Acest lucru este de obicei indicat pe ambalaj. Aceste seminte pot fi semanate imediat. In alte cazuri, semintele trebuie pregatite. Mai intai trebuie sa le calibrezi, adica sa le selectezi mai bine. Acest proces este necesar mai ales daca ai cumparat seminte de pe piata sau le-ai colectat singur. Indeparteaza-le pe cele stricate si mici, lasandu-le la semanat pe cele mai mari. Dar cel mai bine este sa le cumperi din magazinul online specializat.
Apoi semintele sunt incalzite (dupa aceasta procedura, semintele germineaza mai repede). Pentru a face acest lucru, poti lasa semintele in cuptor timp de 2-3 ore la 50-60 de grade C. In plus, astfel de seminte trebuie dezinfectate. Pentru a face acest lucru, poti utiliza o solutie de 1% de permanganat de potasiu sau peroxid de hidrogen. Pune semintele de castraveti in solutie timp de 30 de minute. Apoi semintele trebuie sa fie inmuiate intr-un stimulent timp de 12 ore. Dupa aceasta etapa, semintele sunt uscate si se trece la insamantarea pentru rasaduri.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!