Seminte ridichi

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Semințe de ridichi

Semințele de ridichi prezentate în magazinul online agrinin.ro sunt produse de înaltă calitate, dovedite, de la producători cunoscuți. Ridichea este un simbol invariabil al debutului primăverii. Această legumă este prima care apare pe rafturile magazinelor și este folosită la prepararea salatelor tale preferate. Gust strălucitor, bogat, cu note picante, se potrivește bine cu alte ingrediente. Cultivarea de semințe de ridichi nu necesită mult efort. Planta este rezistentă la temperaturi scăzute (15-16 grade C), așa că poți semăna la mijlocul primăverii. Principalii factori care determină volumul culturii și caracteristicile fructului sunt: iluminare, udare, sol. Pentru plantarea semințelor, este mai bine să alegi zone deschise, udate de soare. Udarea trebuie să fie abundentă, deoarece lipsa de umiditate va face ridichile amare, de aceea este important să se respecte regularitatea. Cultura crește bine în diverse soluri, dar pământul trebuie să fie bine afânat.

Unde să plantezi semințe de ridichi?

Principalul lucru este să alegi semințe de ridichi de înaltă calitate. Atunci când alegi locuri pentru plantare, ar trebui să acorzi prioritate zonei cu diverse tipuri de verdeață (spanac, salată verde), sau roșii, mazăre, căpșuni. Chiar și soiurile cu o perioadă de vegetație târzie se coc într-o lună, ceea ce face posibilă prezicerea volumului recoltei viitoare, ținând cont de posibilii factori adverşi. Pentru a te bucura de legume proaspete la începutul primăverii, este mai bine să preferi soiurile ultratimpurii sau timpurii. Astfel, ridichile te vor mulțumi repede cu lăstari, iar hibrizii care sunt rezistenți la ciuperci și boli te vor încânta cu ușurința de cultivare. Ridichea este o plantă din familia cu flori roșii. Acest lucru este dovedit nu numai de culoarea strălucitoare a legumei, ci și de gustul picant. După semănat, semințele de ridichi îți vor dărui o recoltă generoasă, mai ales că rădăcinile nu sunt deloc capricioase pentru îngrijire. Cea mai reușită temperatură pentru creșterea ridichei este de 13-17 grade peste zero, iar pentru semănat poate scădea la 2-3 peste zero. Însă, înghețurile prelungite inhibă formarea fătului, întârziind apariția acestuia, timp de câteva săptămâni.

Ce nu știai despre ridichi: trucuri de viață, secrete de plantare

Se recomandă însămânțarea ridichilor la începutul primăverii în sere vitrate, când zăpada nu s-a absorbit încă complet în pământ. Pune zăpada pe pat, pune semințele pe stratul de zăpadă. Când zăpada se topește, le va absorbi în pământ și atunci va începe dezvoltarea plantei. În cazul în care nu există zăpadă, toarnă mai multe găleți cu apă fierbinte în pământ, apoi apasă semințele la o adâncime de 2 cm, la o distanță de cel mult 5 cm unele de altele. Se presară cu turba deasupra. La începutul lunii aprilie, terenul deschis este gata să primească semințele. Principalul lucru este ca pământul să fie moderat umed și liber. Ridichile pot fi semănate și vara, dar paturile în această perioadă a anului trebuie acoperite cu o peliculă, ferindu-le de influența excesivă a soarelui. Semințele de ridichi nu sunt fertile în același timp. Fiecare subspecie de ridiche se coace într-un anumit timp: în medie, 10-20 de zile. Într-un astfel de caz, vei avea un flux neîntrerupt de ridichi până în toamnă.


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!