Seminte sfecla

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Seminte de sfecla

Semintele de sfecla de la cei mai buni producatori sunt o oportunitate de a cultiva legume cu caracteristici excelente de gust. Catalogul magazinului online agrinin.ro multumeste in mod invariabil clientii, cu oferte speciale de seminte de sfecla, precum si cu o varietate de optiuni disponibile - fiecare putand alege varietatea potrivita. Semintele de sfecla germineaza la o temperatura de +6 grade C, asa ca pot fi semanate la inceputul primaverii. Primii lastari pot fi observati in 2 saptamani. Dar cu cat temperatura aerului este mai mare, cu atat mai repede poti vedea lastarii. Semintele de sfecla se seamana pe randuri la o adancime de 3-4 cm. Intre randuri trebuie lasata o distanta de minim 25 cm.

Seminte de sfecla - Cum se insamanteaza?

Semintele de sfecla sunt asezate intr-un sant in linie punctata rara, astfel incat, sa existe o distanta de aproximativ 6-7 cm intre lastari. Sfecla are nevoie de udare frecventa, pe tot parcursul sezonului de vegetatie. Udarea trebuie oprita cu cateva zile inainte de recoltare. Daca sfecla a incoltit in rasaduri dense, acestea ar trebui sa fie rarita pentru a face loc pentru dezvoltarea lastarilor mai puternici. Curatarea regulata a patului de buruieni este, de asemenea, necesara, deoarece buruienile cu crestere rapida, pot priva complet sfecla de lumina soarelui. Azotatul de sodiu va ajuta in lupta impotriva buruienilor, care, in plus, va avea un efect pozitiv asupra cresterii sfeclei. Este important sa achizitionezi seminte sfecla de calitate care sa fie rezistente la factori externi negativi si temperaturi extreme. La selectarea semintelor, trebuie luate in considerare mai multe caracteristici. Majoritatea culturilor de sfecla vor germina bine in pamant deschis, dar unele dintre ele necesita conditii de sera, ceea ce este important de luat in considerare.
Caracteristici cheie ale soiului
Unele tipuri de seminte de sfecla se dezvolta bine chiar si in conditii de udare insuficienta, iar altele au nevoie de o cantitate suficienta de umiditate. Poti alege seminte de sfecla conform gustului personal si a altor caracteristici. Ca forma, sfecla poate fi rotunda, cilindrica si chiar turtita - totul depinde de preferintele personale si de alegerea adecvata a semintelor. Hibrizii si soiurile populare sunt doar cele mai bune oferte de la producatori cunoscuti, care au castigat dragostea si increderea consumatorilor. Cumpararea semintelor de sfecla dintr-un magazin specializat, este cea mai buna garantie ca recolta va multumi cu lastari abundenti, iar sfecla cultivata va multumi cu identitatea culturilor de radacina si gustul excelent de zahar.

Sfecla este o cultura de legume populara. Radacina contine o cantitate mare de zahar, astfel incat aceasta este cultivata in principal pentru producerea de zahar. Este plantata si pentru consum uman, iar soiurile furajere sunt folosite ca hrana pentru animale. Dar si orice locuitor de la curte, care iubeste aceasta leguma va putea sa planteze seminte de sfecla si sa obtina o recolta bogata. Pentru a alege seminte de sfecla, trebuie sa iei in considerare timpul de coacere, rezistenta la boli, pastrarea calitatii culturilor si caracteristicile gustului. In functie de timpul de coacere, soiurile de sfecla se impart in timpuriu, mijlocul sezonului si tarziu. Cele coapte timpuriu se consuma imediat, sunt suculente si dulci, dar nu sunt potrivite pentru pastrarea pe termen lung. Daca intentionezi sa recoltezi sfecla pentru a o manca in timpul iernii sau pentru a o vinde, este mai bine sa alegi soiurile de mijloc si tarzii. 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!