Seminte sfecla

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Semințe de sfeclă

Semințele de sfeclă de la cei mai buni producători sunt o oportunitate de a cultiva legume cu caracteristici excelente de gust. Catalogul magazinului online agrinin.ro mulțumește în mod invariabil clienții, cu oferte speciale de semințe de sfeclă, precum și cu o varietate de opțiuni disponibile - fiecare putând alege varietatea potrivită. Semințele de sfeclă germinează la o temperatură de +6 grade C, așa că pot fi semănate la începutul primăverii. Primii lăstari pot fi observați în 2 săptămâni. Dar cu cât temperatura aerului este mai mare, cu atât mai repede poți vedea lăstarii. Semințele de sfeclă se seamănă pe rânduri la o adâncime de 3-4 cm. Între rânduri trebuie lăsată o distanță de minim 25 cm.

Semințe de sfeclă - Cum se însămânțează?

Semințele de sfeclă sunt așezate într-un șanț în linie punctată rară, astfel încât, să existe o distanță de aproximativ 6-7 cm între lăstari. Sfecla are nevoie de udare frecventă, pe tot parcursul sezonului de vegetație. Udarea trebuie oprită cu câteva zile înainte de recoltare. Dacă sfecla a încolțit în răsaduri dense, acestea ar trebui să fie rărită pentru a face loc pentru dezvoltarea lăstarilor mai puternici. Curățarea regulată a patului de buruieni este, de asemenea, necesară, deoarece buruienile cu creștere rapidă, pot priva complet sfecla de lumina soarelui. Azotatul de sodiu va ajuta în lupta împotriva buruienilor, care, în plus, va avea un efect pozitiv asupra creșterii sfeclei. Este important să achiziționezi semințe sfeclă de calitate care să fie rezistente la factori externi negativi și temperaturi extreme. La selectarea semințelor, trebuie luate în considerare mai multe caracteristici. Majoritatea culturilor de sfeclă vor germina bine în pământ deschis, dar unele dintre ele necesită condiții de seră, ceea ce este important de luat în considerare.

Caracteristici cheie ale soiului

Unele tipuri de semințe de sfeclă se dezvoltă bine chiar și în condiții de udare insuficientă, iar altele au nevoie de o cantitate suficientă de umiditate. Poți alege semințe de sfeclă conform gustului personal și a altor caracteristici. Ca formă, sfecla poate fi rotundă, cilindrică și chiar turtită - totul depinde de preferințele personale și de alegerea adecvată a semințelor. Hibrizii și soiurile populare sunt doar cele mai bune oferte de la producători cunoscuți, care au câștigat dragostea și încrederea consumatorilor. Cumpărarea semințelor de sfeclă dintr-un magazin specializat, este cea mai bună garanție că recolta va mulțumi cu lăstari abundenți, iar sfecla cultivată va mulțumi cu identitatea culturilor de rădăcină și gustul excelent de zahăr.
Sfecla este o cultură de legume populară. Rădăcina conține o cantitate mare de zahăr, astfel încât aceasta este cultivată în principal pentru producerea de zahăr. Este plantată și pentru consum uman, iar soiurile furajere sunt folosite ca hrană pentru animale. Dar și orice locuitor de la curte, care iubește această legumă va putea să planteze semințe de sfeclă și să obțină o recoltă bogată. Pentru a alege semințe de sfeclă, trebuie să iei în considerare timpul de coacere, rezistența la boli, păstrarea calității culturilor și caracteristicile gustului. În funcție de timpul de coacere, soiurile de sfeclă se împart în timpuriu, mijlocul sezonului și târziu. Cele coapte timpuriu se consumă imediat, sunt suculente și dulci, dar nu sunt potrivite pentru păstrarea pe termen lung. Dacă intenționezi să recoltezi sfecla pentru a o mânca în timpul iernii sau pentru a o vinde, este mai bine să alegi soiurile de mijloc și târzii. 
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!