Seminte zucchini

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Semințe de zucchini

Semințele de zucchini sunt cumpărate de agricultorii și proprietarii de grădini mici, pentru a semăna această legumă sănătoasă și gustoasă la începutul sezonului. Cultura există de mult timp și a prins adânc rădăcini în bucătăria noastră, merge bine atât pentru consumul propriu, cât și pentru vânzare. Cu toate acestea, cultivarea de semințe de zucchini nu este atât de ușoară. Trebuie să alegi semințe de zucchini, să le plantezi pe pământ deschis sau închis și să creezi răsaduri. Dacă toți pașii sunt executați corect, atunci semințele de zucchini vor da lăstari buni.
În primul rând, alege între două tipuri de produse: soiuri și hibrizi. Cele mai bune semințe de zucchini sunt hibrizii: sunt rezistente la radiațiile ultraviolete, paraziți, boli și lipsă de nutrienți. Cele mai mari și mai delicioase fructe de zucchini sunt soiurile, dar și hibrizii. Cu toate acestea, au și dezavantaje: costul ridicat, necesitatea achiziționării de semințe noi în fiecare an, deoarece nu există semințe în fructul hibrid. Pentru grădinile mici, proprietarii cumpără mai des soiuri, decât hibrizi. Unele tipuri de zucchini cresc mai bine în zonele sudice, iar altele în zonele nordice.

Semințe zucchini cu randament mare

De asemenea, un randament mare de semințe de zucchini nu este întotdeauna bun. Astfel de soiuri depind foarte mult de calitatea și îngrijirea lor. Dacă nu ai o seră, nu trebuie să tratezi însămânțările cu o abundență de îngrășăminte, deoarece plantele vor muri. Acest lucru se datorează faptului că soiurile cu randament ridicat sunt foarte instabile. Randamentul scăzut al semințelor se va potrivi grădinarilor, deoarece astfel de plante sunt mai ieftine și, în același timp, cresc bine chiar și fără condiții speciale. Rezistența ar trebui să includă mai multe elemente. Cultura trebuie să reziste la efectele negative ale razelor directe ale soarelui. Nici umiditatea excesivă nu ar trebui să fie o mare problemă pentru ea. În plus, grădinarii lucrează pentru a proteja planta de dăunători, ciuperci și boli.
Culoarea, forma și gustul de zucchini sunt de mare importanță dacă îi pregătești pentru vânzare. Un avantaj suplimentar este păstrarea calității. Dacă acest indicator este mare, atunci zucchini poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp. Produsul se strică lent, și în consecință, este ușor de depozitat. Se disting soiurile timpurii, mijlocii și târzii. Este greu de spus care seminţe de zucchini sunt mai bune. Cele timpurii sunt cea mai bună soluție pentru consum. Recolta se efectuează la sfârșitul primăverii și servește drept răsfăț pe tot parcursul verii. Soiurile târzii și mijlocii cresc mai târziu, așa că sunt cel mai adesea lăsate pentru stoc de toamnă și de iarnă.

Cum să plantezi semințele de zucchini în aer liber?

După ce vei cumpăra semințe de zucchini pentru răsaduri, trebuie să pregătești locul pentru semănat. Pregătirea începe la sfârșitul toamnei. În grădină se alocă un teren pentru răsaduri de zucchini, se fac găuri în sol unde sunt plasate îngrășămintele organice. O procedură similară se repetă la sfârșitul iernii (februarie) sau la începutul primăverii (primele zile ale lunii martie). La mijlocul lunii martie, semințele de zucchini se scot din ambalaj și se înmoaie în apă. Pentru a face acest lucru, se toarnă apă în orice recipient convenabil, iar semințele sunt plasate acolo. Apa se schimbă în mod regulat, continuând înmuierea timp de 3-4 zile. O altă opțiune este înmuierea în îngrășăminte minerale diluate cu apă. Acest proces durează de obicei o zi.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!