În funcție de volumul vasului, cantitatea necesară de fitile (se pot folosi și bucăți de fitile), se agață pe o sârmă (a nu se folosi sârmă de cupru), se prind și se introduc în butoi, iar după aceea se va inchide cu un dop.
După 24 de ore, se scot fitilele arse în așa fel încât resturile arse să rămână intacte.
Dacă pe fitile nu a ars sulful, se repetă procedura.
Arderea nereușită repetată indică necesitatea curățirii butoiului
Fitilul de sulf 250 g Kertimag este un produs traditional utilizat in vinificatie pentru dezinfectarea si conservarea vaselor de fermentatie, a butoaielor si a damigenelor. Prin arderea fitilului, sulful eliberat are rol de antiseptic si fungicid, prevenind dezvoltarea mucegaiurilor, bacteriilor si a altor microorganisme care pot afecta calitatea vinului. Este usor de folosit, cu efect rapid si eficient, fiind recomandat atat pentru micii producatori, cat si pentru exploatatiile viticole. Produsul contribuie la obtinerea unui vin curat, stabil si cu o pastrare indelungata.
Informatii conformitate produs