Foliar Fertiland Sulf

Fertilland
28,00 RON
Este un îngrășământ lichid pentru fertilizare foliară cu un conţinut ridicat de sulf și azot. Sulful participă la procesele biologice de bază, este important în formarea aminoacizilor și a clorofilei din plantă. Atunci când sunt deficienţe în sulf, creșterea plantelor este redusă, iar maturitatea este prelungită.
Marime:
Stoc epuizat
Cod Produs: 4245 Ai nevoie de ajutor? 0756 060 668
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

FERTILLAND SULF

Este un îngrășământ lichid pentru fertilizare foliară cu un conţinut ridicat de sulf și azot. Sulful participă la procesele biologice de bază, este important în formarea aminoacizilor și a clorofilei din plantă. Atunci când sunt deficienţe în sulf, creșterea plantelor este redusă, iar maturitatea este prelungită. La rapiţă, deficienţa de sulf se manifestă prin încetinirea, apoi stagnarea din creștere a plantei, îngălbenirea frunzelor, scăderea numărului de ramificaţii în plantă, scăderea numărului de flori fertile, scăderea MMB-ului, scăderea numărului de silicve.

Azotul este unul dintre elementele fundamentale ale nutriţiei plantelor. Se găsește în cantitate de 0,2-4,5 % din substanţa uscată a plantei. Este elementul cu cea mai mare influenţă asupra creșterii producţiei, prin efectul său asupra clorofilei și proteinelor din plantă și elementul principal al creșterii plantelor, a suprafeţei foliare, a creșterii cantitative a seminţelor și fructelor, a transmiterii informaţiei genetice prin ARN și ADN, a sintezei enzimelor, vitaminelor și a clorofilei. Deficienţa de azot se manifestă prin îngălbenirea frunzelor, creșterea redusă a plantelor, randament redus de fructe.
 

Doza este de 3-5 L/ha. Pentru o absorbţie optimă, trebuie aplicat cu o cantitate suficientă de apă, aprox. 400 L/ha. Concentraţia soluţiei finale nu trebuie să depășească 1,5%.

Se poate folosi la urmatoarele culturi:

Rapiţă: în timpul dezvoltării frunzelor (aplicări toamna 4-6 frunze) și în timpul dezvoltării tulpinii. La rapiţă se adaugă adjuvantul Aktivator

Cereale (grâu de toamnă, orz): înfrăţire; în timpul alungirii paiului până la primul nod

Sfecla de zahăr: 4-6 frunze, 6-8 frunze; toate culturile: 3-5 L/ ha pentru prevenirea și corectarea carenţelor de sulf

Poate fi aplicat împreună cu cele mai utilizate produse de protecţia plantelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!