Cultura |
Agentul patogen |
Doză |
Timp de pauză |
Cartof |
Phytophtora infestans (mana cartofului) |
2 kg/ha se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
7 zile |
Castraveți |
Pseudomonas lacrymans (pătarea unghiulară) |
0,2 % (2 kg/ha) se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
3 zile |
Tomate |
Pseudomonas tomato (pătarea pustulară) Xanthomonas vesicatoria (bășicarea fructelor |
0,2 % (2 kg/ha) se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
3 zile tomate pentru consum și 10 zile tomate pentru industrializare |
Vița de vie |
Plasmopara viticola (mana viţei de vie) |
2 kg/ha în 1000 litri apă se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
21 zile |
Măr |
Erwinia amylovora (focul bacterian), Venturia inaequalis (rapănul mărului) |
0,2 % (2 kg /ha în 1000 lapă) se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
21 zile |
Scrie un review