Tomate în câmp, sere și solarii:
Făinarea tomatelor: doza de 0,6 litri/ha.
Pătarea cafenie la tomate: doza de 1 litru/ha
Alternarioza la tomate : doza de 1 l/ha
Momentul aplicării: Maxim 2 tratamente, la un interval de 7 zile între ele, în perioada de vegetație BBCH 14-89, de la 4 frunze până la coacerea deplină a tomatelor
Timp de pauză: 3 zile. Pepene roșu, pepene galben, dovleac și alte cucurbitacee cu coajă necomestibilă în câmp sau în sere și solarii
Făinare: doza de 0,6 l/ha
Pătarea brună: doza de 0,6 l/ha
Momentul aplicării: Maxim 3 tratamente pe sezon, la un intrval de min. 7 zile între ele, pe perioada de vegetație BBCH 14-89, de la 4 frunze până la coacerea deplină
Timp de pauză: 3 zile. Castraveți, zucchini și alte cucurbitacee cu coaja comestibilă în câmp sau în sere și solarii Făinarea castraveților: doza de 0,6 l/ha
Pătarea brună a castraveților: doza de 0,6 l/ha
Momentul aplicării: Cel mult 3 tratamente pe sezon, la un interval de 7 zile între ele de la 4 frunze adevărate și până la coacerea deplină a fructelor (BBCH 14-89).
Timp de pauză: 3 zile.
Mazăre:
Antracnoza: doza de 2 l/ha
Putregaiul alb : doza de 2 l/ha
Momentul aplicării: Maxim 1 tratament, de la 5 frunze până la maturitatea boabelor (BBCH 15-89)
Timp de pauză: 7 zile
Morcov, pătrunjel de rădăcină, sfeclă roșie, țelină, hrean, topinambur, păstârnac, ridichi, salsifi – barba caprei, rădăcini de Valeriană, rădăcini de Ginseng, condimente și alte rădăcinoase și tuberculifere, cu excepția sfeclei de zahăr
Făinare: doza de 0,6 l/ha
Alternarioza frunzelor și alternarioza rădăcinilor: doza de 1 l/ha
Putregaiul alb (Sclerotinia): doza de 2 l/ha
Momentul aplicării: Maxim două tratamente, la interval de 7 zile între ele, pentru combaterea făinării. Maxim 1 tratament pentru combaterea putregaiului alb. Fungicidul se aplică în stadiul de vegetație BBCH 12-49, de la 2 frunze adevărate desfăcute complet până la dezvoltarea completă a rădăcinii.
Timp de pauză: 7 zile.
Varză, broccoli, conopidă și varză de Bruxelles
Alternarioza: doza de 1 l/ha
Pătarea albă: doza de 1 l/ha.
Toate tipurile de salată
Putregai alb: doza de 2 l/ha
Rizoctonioza salatei: 2 l/ha.
Praz și ceapă de primăvară
Alternarioza: doza de 1 l/ha
Rugina: doza de 1 l/ha.
Căpșun – în câmp sau în sere și solarii: Făinarea căpșunului: doza de 0,6 l/ha Momentul aplicării: Maxim 3 tratamente, la un interval de 7 zile, de la deschiderea primelor flori până la recoltare (BBCH 60-89)
Timp de pauză: 1 zi.