Glypho Erbicid Total 500ml

Erbicid
35,00 RON

Erbicid total pentru combaterea buruienilor. Substanță activă: Glifosat acid 360g/l. Omologat în România cu certificat de omologare nr 179PC/16.03.2016. Se recomanda folosirea unui volum de solutie la hectar cat mai redus( 100- 200 L) pentru a se evita scurgerile de pe frunze, iar apa utilizata trebuie sa fie curata.

Stoc epuizat
Cod Produs: 1095 Ai nevoie de ajutor? 0756 060 668
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Erbicid Total Glypho 500ml
Se aplica atunci cand buruienile sunt suficient de mari pentru a asigura o suprafata optima de contact cu solutia de stropit.Buruienile anuale trebuie sa acopere solul iar cele perene sa fie pana in faza de inflorire.Daca este umiditate excesiva sau temperaturi ridicate si seceta, care conduc la ofilirea si stresarea buruienilor, aplicarea erbicidului nu este recomandata deoarece efectul sau va fi minim.Se poate aplica pe terenuri necultivate sau cultivate cu conditia ca plantele de cultura sa nu intre in contact cu erbicidul.
Cultura / Organism tinta / Doza
Livezi pe rod – Buruieni monocotile si dicotile anuale – 3 L/ha
Buruieni monocotile si dicotile perene – 4 L/ha
Vita de vie – Buruieni monocotile si dicotile anuale – 3 L/ha
Buruieni monocotile si dicotile perene – 4 L/ha
Miristi – Buruieni monocotile si dicotile anuale si perene – 3–4 L/ha
Terenuri fara destinatie Buruieni monocotile si dicotile anuale – 3 L/ha
agricola – Buruieni monocotile si dicotile perene – 4 L/ha
Terasamente de cale Buruieni monocotile si dicotile anuale – 3 L/ha
ferata – Buruieni monocotile si dicotile perene – 4 L/ha
Mod de utilizare:
Inainte de semanat: se asteapta ca buruienile sa creasca pana la 10-15 cm, apoi se erbicideaza dupa care, la o saptamana, se poate semana.
Pe miristi:dupa recoltarea culturii, se lasa un timp ca buruienile perene sa creasca suficient, se aplica erbicidul , dupa care solul se mentine nelucrat aproximativ 3 saptamani.
Inainte de recoltare: daca culturile de cereale sunt imburuienate, cu doua saptamani inainte de recoltare se aplica erbicidul, care pe langa uscarea buruienilor, va face si desicarea culturii.
In plantatiile de pomi si vita de vie: aplicarea se face cand buruienile au cca 20 cm.Este recomandata folosirea ecranelor de protectie sau eliminarea prealabila a lastarilor pomilor si butucilor de vita de vie, care pot intra in contact cu solutia de stropit.
In pepiniere pomicole si silvice: se aplica atunci cand buruienile au cca 15-20 cm.Pentru puietii cu talie mica se folosesc ecrane de protectie la pompa.O aplicare trebuie sa se faca si inainte de infiintarea pepinierei.
Pe canale, drumuri, cai ferate : erbicidul se aplica atunci cand buruienile au rasarit in numar cat mai mare.Buruienile perene trebuie sa nu fi depasit faza de inflorire.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!