MOD DE UTILIZARE
Măr, păr: se efectuează 1 tratament pe sezon, la avertizare, începând cu faza de butoni florali vizibili, dar închiși, până la faza de coacere a fructelor pentru consum (0,75 l/ha în 1000-1500 l apă sau 250 ml produs comercial/mch*/ha). Timp de pauză: 14 zile. (*mch = metru înălțime coroană; 250 ml x 3 m = 750 ml produs comercial/ha)
Prun, cireș, vișin, cais, piersic, nectarin: 0,5 l/ha în 1000 l apă sau 200 ml produs comercial/ mch**/ha.
Se efectuează 1 tratament pe sezon, începând cu faza de buton alb (BBCH-59) până în faza de fructe coapte pentru recoltare. Timp de pauză: 7 zile.
Viţa de vie: se recomandă a se utiliza pentru max. 2 tratamente efectuate atât înainte, cât și după înflorit (de la inflorescențe vizibile BBCH 53 până la înmuierea boabelor BBCH 85).
Interval minim între tratamente: 12 zile. Timp de pauză 35 zile.
Cantitatea de soluție este de 800-1000 l/ha.
Tratamentul nu influențează procesul de vinificație și calitatea vinului.
Varză: se recomandă a se utiliza pentru 1 tratament pe sezon, de la începutul formării căpățânii (BBCH 40) până la formarea completă a căpățânii (BBCH 49). Timpul de pauză: 21 zile. Cantitate de soluție: 300 - 800 l/ha.
Praz: se recomandă a se utiliza pentru 1 tratament pe sezon, de la începutul îngroșării frunzelor bazale (BBCH 40) până la atingerea lungimii și diametrului specifice varietății (BBCH 49). Timpul de pauză: 21 zile. Cantitatea de soluție utilizată este de 200 – 700 l/ha.
Morcov: se recomandă a se utiliza pentru cel mult 2 tratamente efectuate de la începerea extinderii rădăcinilor (BBCH 40) până când rădăcina a ajuns la dimensiunea și forma specifică varietății (BBCH 49). Intervalul minim între tratamente este de 14 zile, iar timpul de pauză 14 zile. Cantitatea de soluție utilizată este de 200-800 l/ha.