Movento 100 SC - 7,5 ml

8,00 RON
Insecticid cu sistemicitate totală. Substanța activă: spirotetramat 100 g/l Formulare: SC (suspensie concentrată) Cuvânt de avertizare: Atenție! Certificat de omologare nr. 2850/17.12.2009.
MOD DE ACŢIUNE Acțiunea insecticidă puternică se manifestă cu precădere asupra stadiilor imature larvare în momentul hrănirii lor și în stadiul de nimfă la câteva zile după apariție.
Produsul prezintă sistemicitate totală ascendentă și descendentă și o lungă activitate reziduală în plante.
Această caracteristică deosebită permite combaterea insectelor localizate în cele mai diverse locuri pe plantă, inclusiv pe rădăcini, lăstari și frunzele noi, apărute după aplicare.
Movento afectează puternic funcția reproductivă a femelelor adulte, viabilitatea nimfelor și fertilitatea ouălor, reducând semnificativ nivelul populației dăunătorilor.
Pentru a proteja albinele și alte insecte polenizatoare, nu aplicați pe plante în timpul înfloritului.
Stoc epuizat
Cod Produs: 4397 Ai nevoie de ajutor? 0756 060 668
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
MOD DE UTILIZARE
Soia
: se recomandă efectuarea unui tratament pe sezon, la avertizare, de obicei în faza de formare a boabelor. Măr: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între sfârșitul înfloritului și începutul colorării fruc te lor. Timp de pauză: 21 zile. Păduchele din San-José: în condiții normale se aplică la începutul migrării lar velor de sub scutul matern (2 zile), iar în condiții de secetă cu puțin timp înainte de migrarea larvelor de sub scut (2 zile).
Păr: max. 2 tratamente pe sezon la interval minim de 14 zile, între sfârșitul înfloritului și în ceputul colorării fructelor. Faza optimă pentru primul tratament este după înflorit, când dă unătorul se află în stadiile de ou galben-portocaliu până la maxim L1 (larva de vârsta I-a). Timp de pauză: 21 zile.
Prun: max. 2 tratamente/sezon la interval de 14 zile. Pentru viespea sâmburelui de prun momentul aplicării este între sfârșitul înfloritului și a doua cădere fiziologică a fructelor, iar pentru combaterea păduchilor momentul aplicării este între sfârșitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Timp de pauză: 21 zile.
Cais, piersic: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între sfârșitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Timp de pauză: 21 zile.
Cireș: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între sfârșitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Timp de pauză: 21 zile.
Tomate: 0,75 L/ha/ per aplicare, se aplica maxim 4 tratamente, la un interval de 7 zile intre tratamente, în intervalul cuprins între a doua frunza desfacuta si pana la fructe complet coapte (BBCH12-89). Timpul de pauză de la ultimul tratament până la recoltare: 3 zile. Volum de soluţie: 500-1000 l/ha.
Vița de vie: max. 2 tratamente/sezon la interval de 14 zile. Momentul aplicării: de la sfârșitul înfloritului până când fructele încep să se coloreze.
Varză: max. 2 tratamente/sezon la interval de 14 zile, între faza de a doua frunză pe deplin formată până la formarea com pletă a căpățânii. Se recomandă aplicarea împreună cu un aditiv. Timp de pauză: 3 zile.
Căpșuni în câmp și spații protejate: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între a treia frunză pe deplin formată până la alungirea inflorescenței. Timp de pauză: nu se aplică.
Ceapă, usturoi, ceapă eșalotă: max. 4 aplicări/sezon la 7 zile între tratamente. Momentul aplicării: de la a 5-a frunză vizibilă până la uscarea frunzelor. Timp de pauză: 7 zile.
Salată: max. 2 tratamente/ sezon, între a cincea frunză pe deplin formată până la formarea completă a frunzelor, la 14 zile între tratamente. Timp de pauză: 7 zile.
Hamei: o aplicare pe sezon, de la faza de lăstari ajunși la 10% din înalțimea firului de vârf până la conuri dezvoltate la jumătate din dimensiunea finală, cu toate conurile vizibile, moi și stigmatele încă prezente. Timp de pauză: 14 zile.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!