Kertimag Drojdie Saccharomyces cerevisiae 20 g – fermentatie la 14°C

Kertimag
8,00 RON 6,00 RON
Economisesti: 2,00 RON

Drojdie uscată activă, selectată din natură. Se recomandă pentru fermentarea mustului la vin alb, roşu sau alte musturi de fructe.

Dozare/administrare: în condiţii optime 20 g/hl; în cazul fructelor sau strugurilor mucegăite sau intrate în putrefacţie 30-40 g/hl

In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 4728 Ai nevoie de ajutor? 0756 060 668
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Instrucţiuni de folosire: 20 g de drojdie se amestecă omogen în 250 ml apă caldă (35-40°C), se lasă 15 min la înmuiat, după care se amestecă cu încă 250 ml se must, se agită bine şi se lasă încă o dată la înmuiat 20 min. După acesta se amestecă cu mustul.

Drojdia Saccharomyces cerevisiae 20 g este o drojdie selecționată, destinată fermentației musturilor la temperaturi moderate, de aproximativ 14°C.
Asigură o fermentație sigură, completă și constantă, contribuind la obținerea unor vinuri cu structură echilibrată, aromă bogată și gust plăcut.
Este potrivită pentru vinuri roșii, albe sau roze, având o toleranță bună la alcool și o capacitate ridicată de transformare a zaharurilor.
Drojdia Saccharomyces cerevisiae favorizează dezvoltarea aromelor fructate și florale, oferind un profil curat și stabil vinului final.
Recomandată pentru vinificatori profesioniști și amatori care doresc rezultate constante și de calitate.
Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!