Instrucţiuni de folosire: 20 g de drojdie se amestecă omogen în 200 ml apă caldă (35-40°C), se lasă 15 min la înmuiat. În acest timp vasul cu amestecul se lasă intr-un vas mai mare cu apă caldă pentru a evita scăderea temperaturii amestecului.
Adăugarea treptată a amestecului se face în felul următor: se adaugă o cantitate de must în aşa fel încât temperatura amestecului să nu scadă mai mult de 8°C, se repetă până în momentul în care între amestec şi must diferenţa de temperatură nu e mai mare de 4°C.
Drojdia Uvaferm 228 20 g este o drojdie selecționată, special concepută pentru fermentația musturilor la temperaturi scăzute, de aproximativ 7°C.
Asigură o fermentație controlată, lentă și uniformă, păstrând aromele naturale ale strugurilor și contribuind la formarea unui buchet proaspăt și echilibrat al vinului.
Este ideală pentru vinuri albe, roze și spumante, conferind claritate, finețe și stabilitate produsului final. Uvaferm 228 se remarcă prin toleranța ridicată la alcool și capacitatea de a transforma complet zaharurile, garantând o fermentație sigură și eficientă.
Recomandată atât pentru vinificatori profesioniști, cât și pentru mici producători.
Informatii conformitate produs