3 tipuri de seminte legume care pot fi cultivate iarna asta

3 tipuri de seminte legume care pot fi cultivate iarna asta
Esti pasionat de gradinarit si iti doresti sa plantezi cateva seminte legume iarna? Noi te vom ajuta cu cateva sfaturi utile despre ce anume sa plantezi in perioada rece si cum sa creasca in mod productiv.

Afla acum ce putem planta iarna asta in sera si cum anume pregatim semintele de legume.

Se pot planta seminte iarna?

Categoric, da!  Pentru pasionatii de plante aceasta este o veste buna, pentru ca nu va trebui sa renunti in perioada rece la gradinarit. Exista cateva optiuni de legume pline de vitamine care se pot dezvolta armonios, in ciuda temperaturilor scazute. Este necesar sa utilizezi fertilizant, pentru ca pamantul sa aiba nutrientii suficienti.

Morcovul devine mai dulce iarna

Morcovul, pe langa faptul ca este una dintre cele mai nutritive legume, este si toleranta la frig. Bucura-te pentru ca vei cultiva morcovi mult mai dulci, aromati in perioada rece. Practic, impreuna cu sfecla si napii, aceste plante produc o cantitate mai mare de zaharuri pentru a rezista temperaturii scazute.

Daca vrei sa stii cum se planteaza semintele de morcovi, trebuie sa tii cont intotdeauna de felul in care pregatesti solul inainte. Pamantul trebuie drenat si trebuie sa aiba un aspect nisipos, pentru ca in ca contrar, cresterea legumelor va fi incetinita.

Achzitioneaza seminte morcovi din magazinul nostru si pregateste pamantul pentru o frumoasa cultura de morcovi. In gama noastra vei gasi mai multe tipuri de seminte pentru morcovi, in functie de nevoile tale.

Seminte de broccoli: recolta bogata

Broccoli este un aliment extrem de bogat in proteine, vitamine si saruri. Contine un aport important de nutrienti perfecti, atat pentru adulti, cat si pentru cei mici. Profita de beneficiile acesteia, intrucat se poate scapa inclusiv de simptomele racelii, fiind un aliat de nadejde pentru copii.

In ceea ce priveste plantarea lui in aceasta perioada, trebuie sa iti spunem ca poate suporta temperaturi scazute de pana la 4 grade, maxima fiind cea de 35 de grade. Fiind o planta toleranta la frig, poate fi una din cele mai bune optiune pentru gradina ta de iarna.

Trebuie sa fii atent si in acest caz la felul in care pregatesti solul. Avand in vedere ca temperatura nu este generoasa, pentru o crestere productiva ai nevoie de fertilizare. Este necesar sa drenez pamantul si sa alegi produse care aduc un aport considerabil de nutrienti semintelor de broccoli. Fii atent si la faptul ca solul trebuie sa fie destul de umed.

In magazinul Agrinin ai la dispozitie si seminte de broccoli, pentru a incepe sa gradinaresti cat mai repede posibil.

Salata este perfecta vara, dar si iarna

Salata este o leguma extrem de versatila. Poate fi asortata cu majoritatea dintre alte tipuri de legume si iti ofera un aport complet de vitamine.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00

0756 060 668 administrator@agrinin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!